top of page

HISTORIEK & visie

Laura_paredis_photography_Project-BBBF_0.jpg

Na jarenlang topsport (atletiek - hoogspringen) beoefend te hebben, ervaring te hebben opgedaan bij o.a. topcoach Wim Vandeven, praktijklessen gedoceerd te hebben aan de KU Leuven en zich verder gespecialiseerd te hebben binnen de manuele therapie en osteopathie, hebben Sarah en Hannelore hun krachten gebundeld en in 2017 hun eigen kinesitherapie en osteopathie praktijk opgestart in de Banneuxwijk te Hasselt. Naast kinesitherapie, sportrevalidatie, manuele therapie en osteopathie bieden zij ook personal training aan.

In 2021 zijn collega's Joren en Hannah het team komen versterken. Ook zij zijn gespecialiseerd in de sportkinesitherapie en manuele therapie en zullen zich in de toekomst ook steeds verder bijscholen om u zo goed mogelijk te kunnen verder helpen.

Sinds de zomer van 2022 kunnen jullie ook terecht in onze tweede vestiging in de Herkenrodebosstraat 26A in Kuringen waar je ook terecht kan bij collega sportkinesitherapeut Femke.

"Een eenvoudig maar belangrijk begrip staat centraal in onze visie: ‘balans'. Zowel in het dagelijkse leven als op het werk en in het uitvoeren van sportactiviteiten is het belangrijk een juist evenwicht te bewaren tussen activiteit en rust. Het herstellen van dit evenwicht kan vanuit verschillende invalshoeken gebeuren, waar kinesitherapie, manuele therapie, osteopathie, fysieke activiteit en een gezonde voeding deel van uitmaken. Het is vanuit deze invalshoeken dat wij u kunnen helpen om dit evenwicht te bereiken met een fittere en gezondere levensstijl als resultaat."

bottom of page