TAPING CURSUSSEN

CURSUS KINESIOTAPING
Overzicht VOORjaar 2021

- Zaterdag 13 maart: cursus Sporttaping

- Zaterdag 24 oktober: cursus Kinesiotaping (VOLZET)

Ben je geïnteresseerd in het volgen van één van onze cursussen maar is deze cursus al volzet, dan kan je je via mail aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er een plaatsje vrij komt, brengen we je onmiddellijk op de hoogte! Of wens je op de hoogte gehouden te worden van nieuwe cursusdata? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We zullen u op de hoogte brengen als er nieuwe cursusdata vastliggen!

Volg ook zeker onze social media, daar worden nieuwe cursusdata steeds aangekondigd.

Groepsactie

Schrijf je in als groep met 10 tot 18 personen en krijg 10% korting op de inschrijvingsprijs! Wensen jullie zich als groep in te schrijven maar komen de data niet goed uit? Geen probleem! Na overleg voorzien we een datum die voor jullie het beste past.

CURSUS SPORTTAPING
Inschrijving cursus

Gelieve via onderstaand formulier een mail te sturen met vermelding van uw naam, voornaam, (factuur)adres, telefoon/GSM nummer en de naam van de cursus die u wenst te volgen. Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben, sturen we u zo spoedig mogelijk verdere informatie en de de betalingsmogelijkheden door.

Om de kwaliteit van de cursussen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Om de volgorde van inschrijving te bepalen houden we geen rekening met de datum van inschrijving maar wel met de datum van betaling.

 

Indien belet, gelieve ten laatste twee weken op voorhand af te melden zodoende wij deze vrijgekomen plaats aan een andere geïnteresseerde kunnen toekennen. Er wordt hierbij een administratieve kost aangerekend. Bij laattijdige (minder dan twee weken voor aanvang van de cursus) of geen afmelding kunnen wij geen terugbetaling van uw inschrijvingsgeld garanderen.

 

Let op!!! Heb je je ingeschreven voor één van onze cursussen en nog geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eens je ongewenste post! Misschien is onze e-mail daar verzeild geraakt. Heb je na drie dagen geen bevestiginge-mail ontvangen, neem dan opnieuw contact op via info@bebalancedbefit.be en we maken je inschrijving zo spoedig mogelijk in orde!

Thanks! Message sent.