TAPING CURSUSSEN

CURSUS SPORTTAPING:
basisbeginselen & toepassingen
Overzicht 2022

- Zaterdag 30 april: Cursus Sporttaping: Toepassingen Kinesiotaping

- Zaterdag 10 september: cursus Sporttaping: Basisbeginselen & Toepassingen
- Zaterdag 8 oktober: Cursus Sporttaping: Toepassingen Kinesiotaping

Nieuwe cursusdata binnenkort beschikbaar!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van één van onze cursussen maar is deze cursus al volzet, dan kan je je via mail aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er een plaatsje vrij komt, brengen we je onmiddellijk op de hoogte!

Volg ook zeker onze social media, daar worden nieuwe cursusdata steeds aangekondigd.

Thanks! Message sent.

CURSUS Sporttaping: KINESIOTAPING
Inschrijving cursus

Gelieve via het formulier een mail te sturen met vermelding van uw naam, voornaam, (factuur)adres, telefoon/GSM nummer en de naam van de cursus die u wenst te volgen. Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben, sturen we u zo spoedig mogelijk verdere informatie en de de betalingsmogelijkheden door.

Om de kwaliteit van de cursussen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Om de volgorde van inschrijving te bepalen houden we geen rekening met de datum van inschrijving maar wel met de datum van betaling.

 

Indien belet, gelieve ten laatste twee weken op voorhand af te melden zodoende wij deze vrijgekomen plaats aan een andere geïnteresseerde kunnen toekennen. Er wordt hierbij een administratieve kost aangerekend. Bij laattijdige (minder dan twee weken voor aanvang van de cursus) of geen afmelding kunnen wij geen terugbetaling van uw inschrijvingsgeld garanderen.

 

Let op!!! Heb je je ingeschreven voor één van onze cursussen en nog geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eens je ongewenste post! Misschien is onze e-mail daar verzeild geraakt. Heb je na drie dagen geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan opnieuw contact op via info@bebalancedbefit.be en we maken je inschrijving zo spoedig mogelijk in orde!