Corona update: Heropening praktijk vanaf 4 mei


Beste patiënten,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die passen binnen de exitstrategie, zullen wij vanaf maandag 4 mei de praktijk terug openen voor ambulante zorgen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We houden ons hierbij aan verschillende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen om jullie en onze veiligheid zo goed als mogelijk te garanderen tijdens de behandelingen:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛁 Kom fris gewassen naar je behandeling.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👋🏻 Elke patiënt wordt gevraagd de handen grondig te wassen en te ontsmetten in de praktijk alvorens de behandeling te starten. Wijzelf wassen - zoals steeds - onze handen grondig voor en na elke patiënt en desinfecteren deze met alcoholgel.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😷 Uw therapeut draagt een FFP2 mondmasker tijdens de behandeling. Gezien de aard van ons beroep en de bijhorende hands-on therapie het niet toelaat de "social distance" regel van 1,5m afstand houden te volgen, verzoeken wij u vriendelijk om zelf ook een mondmasker te dragen tijdens de therapiesessie. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧴 De behandeltafel, het oefenmateriaal, klinken van deuren enz. worden na iedere behandeling ontsmet.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👨‍👩‍👧 Gelieve niet met meerderde personen de behandeling bij te wonen, niet-noodzakelijk gezelschap wacht best in de auto.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⏰ Verder willen we vragen om op het correcte tijdstip van uw afspraak de praktijk te betreden en dus niet een kwartier te vroeg of te laat de wachtzaal binnen te komen. Indien je vroegtijdig aanwezig bent, wacht dan even in je auto of buiten de praktijk. Wij doen ons best om het afgesproken tijdstip correct na te leven en calculeren extra tijd in om aan de bovenstaande zaken te kunnen voldoen, zodat u niet of zo weinig mogelijk in contact komt met andere patiënten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤒 Bent u ziek of heeft u symptomen van COVID, gelieve uw afspraak te annuleren!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De patiënten die in behandeling waren voor de quarantaine, zullen door hun therapeut in de loop van volgende week persoonlijk gecontacteerd worden.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vragen?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stel ze gerust! 👇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ 0484 54 76 58⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✉️ info@bebalancedbefit.be


Sportieve groeten,


Hannelore Desmet & Sarah De Vogelaer & Christophe Van Hove

Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Osteopaat Manueel Therapeut Osteopaat in opleiding

Personal Trainer Master LO

Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

+32 484 54 76 58 info@bebalancedbefit.be

in de
kijker
Recent
nieuws