Afspraak via videoconsultatie


Beste patiënt,


Gezien de verdere ontwikkelingen rond het corona virus zal de praktijk "fysiek" gesloten blijven t.e.m. zondag 19 april. Enkel de echt noodzakelijke gevallen zullen telefonisch gecontacteerd worden om achteruitgang tot een minimum te beperken en dit onder strikt hygiënische voorzorgsmaatregelen.


Om jullie toch van dienst te kunnen zijn, bieden wij vanaf heden videoconsultaties aan. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreide database van oefenprogramma's voor thuis waaronder oefenschema's voor de behandeling van rug- of nekklachten, overbelastingsletsels en peesproblematiek zoals bijvoorbeeld achillespees- en kniepeeslast, tenniselleboog/golferselleboog, spierproblemen, enkelproblematiek enz... Via onze tips & tricks en deze oefeningen kan je van thuis uit aan de slag om je klachten onder controle te krijgen.


Voor een afspraak te maken voor een videoconsultatie kan u ons bereiken op het nummer 0484 54 76 58. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn en leggen u uit hoe dit praktisch in zijn werk zal gaan.


Bij verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Hannelore Desmet & Sarah De Vogelaer & Christophe Van Hove

Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Osteopaat Manueel Therapeut Osteopaat in opleiding

Personal Trainer Master LO

Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

+32 484 54 76 58 info@bebalancedbefit.be

in de
kijker
Recent
nieuws