Cursus Sporttaping (10/10/2020)


cursus sporttaping

Beste lezer,


Ben jij student kinesitherapie of L.O.? Of ben je afgestudeerd als kinesist, LO-er, sportmasseur, (personal) trainer, ...? Dan is deze praktisch gerichte cursus sporttaping iets voor jou! Heb je interesse om aan deze cursus deel te nemen? Wees er dan snel bij want het aantal plaatsen is beperkt om de kwaliteit van de cursus te kunnen garanderen.


Cursus Sporttaping (10/10/2020)

Tijdens de cursus Sporttaping leer je de basisprincipes en basisverbanden van sporttaping. Na een theoretische uiteenzetting wordt de nodige tijd besteed aan de praktijk van het tapen. Toepassingen voor verschillende gewrichten, sportletsels en sportdisciplines komen ruim aan bod.


Praktische informatie

Duur: 9u30 - 16u (ontvangst vanaf 9u)

Locatie: Hazelarenlaan 28, 3500 Hasselt

Kostprijs: 150,00 € (inclusief 21% BTW) (drank, broodjesmaaltijd, tapemateriaal tijdens workshop, slides & syllabus inbegrepen) Op het einde van de cursus krijg je een certificaat mee als bewijs van deelname.

Opmerking: Gelieve gemakkelijke kledij aan te trekken voor het praktijkgedeelte.


Inschrijving

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bebalancedbefit.be met vermelding van jouw naam, (facturatie)adres, gsm-nummer en de cursus die je wenst bij te wonen. Je inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk in orde gemaakt.


Vroegboekkorting 10%

Schrijf je in voor vrijdag 1 mei en krijg 10% korting op de inschrijvingsprijs!


Voor meer informatie over onze cursussen verwijzen we jullie graag naar de desbetreffende pagina.

Met sportieve groeten,

Hannelore Desmet & Sarah De Vogelaer & Christophe Van Hove

Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Osteopaat Manueel Therapeut Osteopaat in opleiding

Personal Trainer Master LO

Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

+32 484 54 76 58 info@bebalancedbefit.be

in de
kijker
Recent
nieuws