Corona update: Tijdelijke sluiting van de praktijk


Beste patiënten,

Gezien de recente ontwikkelingen rond het corona virus hebben wij begin deze week besloten om de praktijk volledig te sluiten. We willen op die manier bijdragen aan de ontlasting van het zorgsysteem dat overbelast dreigt te geraken.


Het is een moeilijke afweging voor ons geweest tussen onze zorgplicht te blijven vervullen en onze burgerzin te laten primeren. Om zowel onszelf als onze patiënten te beschermen is een volledige sluiting van onze praktijk de enige juiste beslissing voor de maatschappij. De praktijk zal gesloten blijven tot ten minste zondag 5 april. Deze termijn kan verlengd worden indien wij dit noodzakelijk achten.


Wij blijven wel steeds telefonisch bereikbaar op het nummer 0484 54 76 58 en via e-mail (info@bebalancedbefit.be) om vragen omtrent jullie klachten te beantwoorden en hierin in de mate van het mogelijke bij te staan via tips & tricks alsook thuisoefeningen. Wij gebruiken de vrij gekomen tijd om ons online bij te scholen en onze oefenprogramma's bij te werken om alzo jullie in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dank voor jullie begrip.

Hannelore Desmet & Sarah De Vogelaer & Christophe Van Hove

Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Osteopaat Manueel Therapeut Osteopaat in opleiding

Personal Trainer Master LO

Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

+32 484 54 76 58 info@bebalancedbefit.be

in de
kijker
Recent
nieuws