Extra maatregelen i.v.m. corona virusBeste patiënten,


Onze praktijk zal gewoon OPEN zijn. De reeds geplande afspraken kunnen dus gewoon doorgaan zoals voorzien.


Wel vragen we om het gezonde verstand te laten primeren. Indien jullie zelf ziek zijn, een zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met personen die positief getest hebben op het corona virus, vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak telefonisch te annuleren op het nummer 0484 54 76 58. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere patiënten. Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen aan het handwasbakje in de toiletruimte.. Ons team van therapeuten zal zowel VOOR als NA elke behandeling hun handen grondig wassen (zoals altijd gebeurd) en desinfecteren met alcoholgel.


Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken. Ons team doet er alles aan om op schema te blijven, dus het heeft geen zin om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn.


Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak. Word je toch vergezeld, dan vragen wij de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtzaal te blijven zitten tijdens de therapiesessie.


Ook vragen wij jullie om een propere badhanddoek mee te nemen voor op de behandeltafel.


Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.


Samen staan we sterk tegen het coronavirus.


Hannelore, Sarah & Christophe


Be Balanced Be Fit

Kinesitherapie & Osteopathie Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

in de
kijker
Recent
nieuws