Collega Christophe als goede rechterhand


Christophe Van Hove

Het laatste half jaar is alweer voorbij gevlogen. De vakantie is voor sommigen onder jullie al volop aan de gang, terwijl anderen nog mogen aftellen naar hun dagen ontspanning. Het is al oud nieuws, maar sinds eind april hebben we collega Christophe mogen verwelkomen in onze praktijk.


Christophe is in 2016 afgestudeerd als kinesitherapeut aan de KU Leuven met afstudeerrichting sportkinesitherapie. Tijdens zijn laatste jaar studies kinesitherapie hebben we reeds kennisgemaakt toen hij bij ons zijn stage afwerkte. Toen hij zich aanreikte voor onze vacature, waren we dan ook erg tevreden dat we met hem een samenwerking konden starten. Verder heeft hij al enkele bijscholingen gevolgd, waaronder taping, record en manipulaties. Hij heeft de studiemicrobe te pakken en is momenteel bezig aan een bijkomende opleiding osteopathie. Hij is afkomstig van Herstelt en in zijn vrije tijd doet hij aan snowboarden en boulderen. Voor een afspraak bij Christophe kan u telefonisch terecht op het nummer 0484 54 76 58 ofwel online via deze link.

Met sportieve groeten,

Hannelore Desmet & Sarah De Vogelaer & Christophe Van Hove

Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Sportkinesitherapeut Osteopaat Manueel Therapeut Osteopaat in opleiding

Personal Trainer Master LO

Hazelarenlaan 28 3500 Hasselt

+32 484 54 76 58 info@bebalancedbefit.be

in de
kijker
Recent
nieuws