© 2019 by Hannelore Desmet   -   Privacyverklaring

Laatste beschikbare plaatsen cursus Sporttaping (14/4/'18)

21/03/2018

 

Beste lezer,

 

Ben jij student kinesitherapie of L.O.? Of ben je afgestudeerd als kinesist, LO-er, sportmasseur, (personal) trainer, ...? Dan is deze praktisch gerichte cursus sporttaping iets voor jou! Wegens een drukke agenda zijn dit de laatste beschikbare plaatsen voor dit voorjaar. In het najaar zullen nieuwe cursussen georganiseerd worden.

 

Tijdens deze cursus Sporttaping leer je de basisprincipes en basisverbanden van sporttaping. Na een korte theoretische uiteenzetting wordt de nodige tijd besteed aan de praktijk van het tapen. Toepassingen voor verschillende gewrichten, sportletsels en sportdisciplines komen ruim aan bod.

 

Praktische informatie

Duur: 9u30 - 16u (ontvangst vanaf 9u)

Locatie: Hazelarenlaan 24, 3500 Hasselt

Kostprijs: 150,00 € (inclusief 21% BTW) (drank, broodjesmaaltijd, tapemateriaal tijdens workshop, slides & syllabus inbegrepen) Op het einde van de cursus krijg je een certificaat mee als bewijs van deelname.

Opmerking: Gelieve gemakkelijke kledij aan te trekken voor het praktijkgedeelte.

 

Inschrijving

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bebalancedbefit.be met vermelding van jouw naam, (facturatie)adres, gsm-nummer en de cursus die je wenst bij te wonen. Je inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk in orde gemaakt. 

 

Voor meer informatie over onze cursussen verwijzen we jullie graag naar de desbetreffende pagina.

 

Met vriendelijke groeten,


Hannelore Desmet                &              Sarah De Vogelaer

Sportkinesitherapeut                             Sportkinesitherapeut
Personal Trainer                                     Manueel Therapeut

Osteopaat i.o.                                          MSc in LO en bewegingswetenschappen

 

Hazelarenlaan 24
3500 Hasselt

+32 484 54 76 58
info@bebalancedbefit.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

in de
kijker

Cursus Kinesiotaping (22/02/2020)

16/11/2019

1/2
Please reload

Recent
nieuws
Please reload

Archief