© 2019 by Hannelore Desmet   -   Privacyverklaring

Tapingcursussen voorjaar 2018

23/01/2018

 

Beste lezer,

 

Onze taping cursussen dit najaar zijn nog volop aan de gang, maar toch hebben we even de tijd genomen om enkele nieuwe cursusdata voor in het voorjaar van 2018 alvast vast te leggen. Op zaterdag 24 februari zal de cursus Elastisch Tapen plaatsvinden en op zaterdag 10 maart zal de cursus Sporttaping plaatsvinden. Heb je interesse in het bijwonen van deze cursus? Wees er dan tijdig bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt om de kwaliteit van de cursus te garanderen.

 

Cursus Elastisch Tapen (24/02/2018)

Elastisch Tapen is een relatief nieuwe en revolutionaire manier van functioneel tapen. Het is gebaseerd op principes uit diverse disciplines zoals de kinesitherapie en de kinesiologie. De werking berust op de activering van neurologische en circulatoire systemen. Tijdens deze cursus leer je de basisbeginselen over deze tapingtechniek. Na een theoretische uiteenzetting wordt de nodige tijd besteedt aan de praktijk van de elastisch tapen. Toepassingen voor verschillende gewrichten, sportletsels en sportdisciplines komen ruim aan bod.

 

Cursus Sporttaping (10/03/2018)

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes en basisverbanden van sporttaping. Na een theoretische uiteenzetting wordt de nodige tijd besteed aan de praktijk van het tapen. Toepassingen voor verschillende gewrichten, sportletsels en sportdisciplines komen ruim aan bod.

 

Doelgroep

Studenten Lichamelijke Opvoeding / kinesitherapie, leerkrachten Lichamelijke Opvoeding, kinesitherapeuten, trainers, sportverzorgers, personeel in de zorgsector, sportmonitoren, sportinstructeurs, verantwoordelijken voor EHBO op sportterreinen, ...

 

Inschrijving

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bebalancedbefit.be met vermelding van jouw naam, (facturatie)adres, gsm-nummer en de cursus die je wenst bij te wonen. Je inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk in orde gemaakt.

 


Voor meer informatie over onze cursussen verwijzen we jullie graag naar de desbetreffende pagina.

 

Met vriendelijke groeten,


Hannelore Desmet                &              Sarah De Vogelaer

Sportkinesitherapeut                             Sportkinesitherapeut
Personal Trainer                                     Manueel Therapeut

Osteopaat i.o.                                          MSc in LO en bewegingswetenschappen

 

Hazelarenlaan 24
3500 Hasselt

+32 484 54 76 58
info@bebalancedbefit.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

in de
kijker

Cursus Kinesiotaping (22/02/2020)

16/11/2019

1/2
Please reload

Recent
nieuws
Please reload

Archief